Covid-19 Veiligheidsprotocol

Covid-19 veiligheidsprotocol en hygiëne maatregelen van Beauty clinic Treat Yourself: 

1.Bij griep- en verkoudheidsklachten dient u altijd uw afspraak te annuleren. U kunt tot 24 uur van tevoren uw afspraak kosteloos annuleren, en een nieuwe afspraak inplannen.

2.Bij binnenkomst is het van belang dat u afstand bewaart.

3.Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen en bespreken we of u last heeft van griep- of verkoudheidsklachten. Tevens vindt er een adviesgesprek plaats om uw wensen ten aanzien van de behandeling te bespreken.

4.Kom voor uw afspraak exact op tijd.

5.Wacht u in de wachtruimte en maak liever geen gebruik van toilet. Maakt u toch gebruik van het toilet wacht tot de gang leeg is en spoel de toilet met de klep dicht door.

6.Voor aanvang van de behandeling dient u uw handen te wassen.

7.Voor aanvang van de behandeling is de behandelstoel en ruimte gereinigd en gedesinfecteerd. Voor aanvang van de behandeling worden nieuwe handschoenen gebruikt. Tevens draagt de schoonheidsspecialiste een mondkapje of face shield.

8.Tijdens de behandeling wordt afgeraden om te communiceren. Minimaliseer de gesprekken tijdens de behandeling.

9.Tijdens behandelingen face to face als ontharen van het lichaam, IPL, LED en Laser behandelingen kan niet gesproken worden. Voorafgaand aan de behandeling vindt een adviesgesprek plaats.

10.Dit protocol zal worden aangepast als de stand der wetenschap of de situatie daar aanleiding voor geeft.

We hopen oprecht dat u geen hinder zult ondervinden van de extra voorzorgsmaatregelen. Voor ons is het echter de enige manier op dit moment om voor u de beste behandeling te geven. Een goede gezondheid is het allerbelangrijkste! We doen er alles aan om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen!

Contact via Whats App