Meet the team

In ons beauty clinic hebben we een team van toegewijde en zeer ervaren schoonheid professionals. Wij zorgen voor al uw behoeften op het gebied van huidverzorging en huidverjonging .

Aksana

Ik ben gediplomeerd skin expert en oprichter van Beauty Clinic Treat Yourself.  Vakkennis, professionaliteit en persoonlijke aandacht vormen een belangrijke basis voor mijn werk.  Service en kwaliteit zijn voor mij de belangrijkste uitgangspunten. Ik streef er dan ook naar om op ieder moment aan die kwaliteit te kunnen blijven voldoen. Daarom neem ik regelmatig deel aan trainingen, congressen en beurzen om mezelf professioneel te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van beauty. In mijn Beauty Clinic werk ik met geavanceerde apparaten voor de mooiste resultaten waaronder: Hydrafacial behandeling voor snelle en aanzienlijke verbetering van de huid. IPL-behandelingen voor huidverjonging, couperose en pigmentatie. Alexandrite laser voor permanent ontharing. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in fruitzuur peelings, bindweefselmassage en gezichtsbehandelingen op maat.  Uw wensen staan centraal in mijn Beauty Clinic. Met al mijn aandacht, eerlijkheid en kennis streef ik er naar de beste behandeling te geven die bij u past.  

treat
yourself

Doktor Margarita Petrova

Margarita heeft veel ervaring op het gebied van injectables. Naast fillers en botuline toxine werkt ze met homeopathische mesotherapie en cosmetische acupunctuur. Met twee laatste technieken behandelt ze ook dagelijks mensen met perifere aangezichtsverlamming. Margarita werkt onder het motto: minder is meer. Als u beter en niet anders wilt uitzien, dan bent u hier op het juiste adres. Eerlijk advies en natuurlijke uitstraling is wat u van Drs Margarita Petrova kunt verwachten. BIG-registratienummer 69918340701

Klaudia

Klaudia is zeer ervaren beauty- professional met meer dan 6 jaar ervaring in beauty branche. Zij is gespecialiseerd in manicure, pedicure, waxing, wenkbrauwen stylen en lash lifting. Zij werkt professioneel, zorgvuldig en hygiënisch. Zij is oprecht en luistert goed naar de wensen van de klant.  Klaudia werkt met dierproefvrije producten van LYCON en SEMILAC.