Meet the team

In ons beauty clinic hebben we een team van toegewijde en zeer ervaren schoonheid professionals. Wij zorgen voor al uw behoeften op het gebied van huidverzorging en huidverjonging .

Aksana

Ik ben gediplomeerd Skin Expert en oprichter van Beauty Clinic Treat Yourself.  Vakkennis, professionaliteit en persoonlijke aandacht vormen een belangrijke basis voor mijn werk.  Service en kwaliteit zijn voor mij de belangrijkste uitgangspunten. Ik streef er dan ook naar om op ieder moment aan die kwaliteit te kunnen blijven voldoen. Daarom neem ik regelmatig deel aan trainingen, congressen en beurzen om mezelf professioneel te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van beauty. In mijn Beauty Clinic werk ik met geavanceerde apparaten voor de mooiste resultaten. Uw wensen staan centraal in mijn Beauty Clinic. Met al mijn aandacht, eerlijkheid en kennis streef ik er naar de beste behandeling te geven die bij u past.  

treat
yourself

Uliana

Uliana heeft dermatologische opleiding achter de rug. Daarnaast is zij opleider voor beginnende schoonheidsspecialisten. Zij heeft veel ervaring op het gebied van injectables. Naast fillers en botuline toxine werkt ze met mesotherapie te preventie en behandeling van haaruitval, verjonging van de huid van gezicht, hals, decolleté en handen. Uliana werkt onder het motto: minder is meer. Veiligheid en individuele benadering staan in haar werk centraal. Als u beter en niet anders wilt uitzien, dan bent u hier op het juiste adres. Eerlijk advies en natuurlijke uitstraling is wat u van Uliana kunt verwachten.

Anastasiia

Anastasiia is afgestudeerd als Dermavenerolog. Zij hebt veel ervaring met behandelen van volgende huidhuidaandoeningen: acne, rosacea, atopische dermatitis, eczeem, psoriasis, mycosen en andere. Bij Beauty Clinic Treat Yourself kunt u bij Anastasiia terecht voor huidanalyse, op maat huid behandeling, advice over de keuze voor thuisproducten voor uw huid. Zij werkt professioneel, zorgvuldig en resultaat gericht. Zij is oprecht en luistert goed naar de wensen van de klant.

Contact via Whats App