PEDICURE

Classic pedicure met nagellak

65 minuten

Voetenbadje, vijlen, nagelriemverzorging, eeltbehandeling, ontspannende voetmassage met een verzorgende crème en je nagels worden perfect gelakt in een kleur naar keuze.

Classic pedicure zonder nagellak

45 minuten

Voetenbadje, vijlen, nagelriemverzorging, eeltbehandeling, ontspannende voetmassage met een verzorgende crème.

Classis Pedicure met gellak (incl verwijderen gellak)

75 minuten

Voetenbadje, vijlen, nagelriemverzorging, eeltbehandeling, ontspannende voetmassage met een verzorgende crème en je nagels worden perfect gelakt met gellak naar je keuze.

Droge voeten behandeling

40 minuten

Behandeling begint met ontspannende scrub en peeling die ervoor zorgen dat je huid weer zacht aanvoelt. De dode huidcellen worden verwijderd, waardoor de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en verzorgende producten beter worden opgenomen. Naast dat dit ontspannend is, is dit ook goed voor de doorbloeding van uw voeten. Daarna krijgen je voeten een masker die een hydraterende boost aan je voeten geeft. Behandeling wordt afgesloten met verzachtende voeten cream.

Mini pedicure (toes only) incl. gellak

50 minutes

Voetenbadje, vijlen, nagelriemverzorging, voeten crème en je nagels worden perfect gelakt in een kleur naar keuze.

SPA pedicure `´Gold Treasure´`

75 minutes

Een luxe behandeling voor je voetjes, omdat zij het waard zijn. Behandeling begint met zeezout voetenbadje die zorgt voor ontspanning en zijdezachte voeten. De nagels worden geknipt en gevijld, nagelriemen worden verzorgd, eelt verwijderd en de voeten worden gescrubd. Hierna volgt een ontspannen voetmassage en een voedende voetenpakking. Hierna worden je nagels gelakt in een kleur naar keuze.

Gellak extra bij een pedicure behandeling

15 minuten

Contact via Whats App